Purwokerto Selatan, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Purwokerto Selatan
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 7

Purwokerto Selatan kuwe salah sijining kecamatan nang Kabupaten Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Nang Purwokerto Selatan kiye ana Terminal Bus Purwokerto, terminal (tipe A) sing paling gede se-Jawa Tengah. [1]

Terminal Bis Purwokerto

Desa/kelurahan[sunting | besut sumber]

Referensi[sunting | besut sumber]