Purwokerto Selatan, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Purwokerto Selatan
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 7

Purwokerto Selatan kuwe salah sijining kecamatan nang Kabupaten Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Nang Purwokerto Selatan kiye ana Terminal Bus Purwokerto, terminal (tipe A) sing paling gede se-Jawa Tengah. [1]

Terminal Bis Purwokerto

Desa/kelurahan[sunting | besut sumber]

  1. Berkoh
  2. Karangklesem
  3. Karangpucung
  4. Purwokerto Kidul
  5. Purwokerto Kulon
  6. Tanjung
  7. Teluk

Referensi[sunting | besut sumber]