Karangpucung, Purwokerto Selatan, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Karangpucung
—  Kelurahan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Kecamatan Purwokerto Selatan
Wewengkon -
Pedunung -
Kepadhetan -
Tilpun

Karangpucung kuwe salah sijining kelurahan nang kecamatan Purwokerto Selatan, Banyumas, Jawa Tengah, Indonesia.