Purwokerto Barat, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Purwokerto Barat
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 7

Purwokerto Barat kuwe salah sijining kecamatan nang Kabupaten Banyumas, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Kecamatan Purwokerto Kulon anane neng sebelah kulon Purwokerto. Batasen karo Kecamatan Karanglewas neng kulon, Kecamatan Kedung Banteng neng lor, Kecamatan Purwokerto Wetan lan Purwokerto Kulon neng wetan, uga Kecamatan Purwokerto Kidul ya neng kidul.

Kelurahan[sunting | besut sumber]

  1. Bantarsoka
  2. Karanglewas Lor
  3. Kedungwuluh
  4. Kober
  5. Pasir Kidul
  6. Pasirmuncang
  7. Rejasari