Bantarsoka, Purwokerto Barat, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kelurahan Bantarsoka
Kecamatan
Kecamatan Purwokerto Barat
Lurah
---
Luas
100 ha
Penduduk
---
RW / RT
--- / ---

Prakata[sunting | besut sumber]

Kelurahan Bantarsoka kuwe anane nang kecamatan Purwokerto Barat. Kelurahan kiye termasuk nang wilayah kota Purwokerto sisi kulon.

RW/RT[sunting | besut sumber]

Ekonomi Sosial[sunting | besut sumber]

Liyane[sunting | besut sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

pasar pon selatan