Lurah

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Lurah iku pimpinan sekang Kelurahan dadi Perangkat Daerah Kabupaten utawa Kota. Lurah nangisore lan tanggung jawab maring Camat.

Tugas Lurah iku ngelaksanakna Kewenangan Pemerintah sing diwehna maring Camat miturut ketentuan Peraturan perundang-undangan.

Angger nang desa biasane dipimpin nang kepala desa.

Deleng uga[sunting | besut sumber]