Sawangan, Kebasen, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Sawangan
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Kecamatan Kebasen
Kodepos -
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²

Sawangan kuwe salah siji desa nang Kecamatan Kebasen, kabupaten Banyumas, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]