Prembun, Tambak, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Prembun
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Kecamatan Tambak
Kodepos 53196
Wewengkon -
Pedunung -
Kepadhetan -

Prembun kuwe salah siji desa nang kecamatan Tambak, Banyumas, Jawa Tengah, Indonesia. Desa Prembun manggone nang kidul-e desa Pesantren, sing bates batese :

  • sisi kidul kecamatan Rowokele kabupaten Kebumen,
  • sisi kulon desa Karang Pucung,
  • sisi wetan desa Bumiayu,
  • sisi lor Desa Pesantren.