Purwodadi, Tambak, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Purwodadi
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Kecamatan Tambak
Kodepos 53196
Wewengkon -
Pedunung -
Kepadhetan -

Purwodadi kuwe salah siji desa nang kecamatan Tambak, Banyumas, Jawa Tengah, Indonesia. Desa Purwodadi uga dibagi dadi pirang sebutan, ana nang sebelah kulon Purwodadi Semasih, kidul Purwodadi Kecepak, lor Gamblok, wetan Purwodadi Sikeris uga sering disebut Purwodadi Ngijo.

Nek panganan bisa diomong panganan khase Sate Entog, uga umben-umbene ya ana nek nang daerah Purwodadi yakue Badeg (banyu nira) uga kadang ana sebagian nang wong Purwodadi nggo gawe gula abang.