Purwodadi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Purwodadi kuwe salah siji jeneng panggonan sing populer nang basa Jawa. Nganggo ejaan latin basa Jawa, "purwodadi" ditulis dadi "purwadadi" ("purwa" lan "adi") sing artine "awal sing gedhe".

Kecamatan[sunting | besut sumber]

Desa/kelurahan[sunting | besut sumber]

Liyane[sunting | besut sumber]