Purwodadi, Grobogan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Purwodadi
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Grobogan
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 13 desa
4 kelurahan

Purwodadi kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Grobogan, Jawa Tengah, Indonesia.