Karangrayung, Grobogan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karangrayung
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Grobogan
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 19 desa
- kelurahan

Karangrayung kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Grobogan, Jawa Tengah, Indonesia.