Purwodadi, Musi Rawas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Purwodadi
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sumatera Selatan
Kabupaten Musi Rawas
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 9 desa
2 kelurahan

Purwodadi kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Musi Rawas, Sumatera Selatan, Indonesia.


Cithakan:Purwodadi, Musi Rawas Cithakan:Kabupaten Musi Rawas