Desa Pesantren, Tambak

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Desa Pesantren kuwe salahsisji desa nang Kecamatan Tambak. Ana telu Rukun Warga utawi RW nang desa kiye, uga ana 15 RT. Bates wetan karo desa Buniayu (Bengkek), kidule ana desa Prembun, nek kulon karo desa Karangpucung, lore karo desa Purwodadi. Luraeh pak kaji Karmen, lurah tertua se kabupaten Banyumas.