Sambeng Kulon, Kembaran, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sambeng Kulon
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
[[Daftar kabupaten lan kota Indonesia|]] Banyumas
Kecamatan Kembaran
Kodepos
-
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²

Sambeng Kulon kuwe salah siji desa nang Kecamatan Kembaran, kabupaten Banyumas, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]