Limpakuwus, Sumbang, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Limpakuwus
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
[[Daftar kabupaten lan kota Indonesia|]] Banyumas
Kecamatan Sumbang
Kodepos 53183
Wewengkon 1.790,998 km²
Pedunung 5.122 jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²

Limpakuwus kuwe salah siji desa nang Kecamatan Sumbang, kabupaten Banyumas, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]