Guci, Bumijawa, Tegal

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Guci
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Tegal
Kecamatan Bumijawa
Wewengkon -
Pedunung -

Guci kuwe salah siji desa/kalurahan nang Kecamatan Bumijawa, Kabupaten Tegal, propinsi Jawa Tengah, Indonesia. Desa Guci kiye terkenal merga ana obyek pemandian wisata sing banyune rasane panas sing dipercaya bisa ngilangna segala macem penyakit, utamané penyakit kulit. Banyu Panas Guci tempate pancen enak kanggo ngilangna stres, lan sering digawe kanggo kemah para pelajar.

Deleng uga[sunting | besut sumber]

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Cithakan:Kecamatan Bumijawa