Bojong, Tegal

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Kecamatan Bojong
Kabupaten
Kabupaten Tegal
Camat
Yusfi Helmi, S.Kom
Luas
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Kecamatan Bojong kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Tegal.

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.