Lebaksiu, Tegal

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kecamatan Lebaksiu
Kabupaten
Kabupaten Tegal
Camat
---
Luas
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Kecamatan Lebaksiu kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Tegal.