Jatinegara, Tegal

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kecamatan Jatinegara kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Tegal, Jawa Tengah. Kecamatan kuwe terdiri saka 17 desa sing wilayahe anane nang sisih kidul wetan perbatasan karo Kecamatan Warungpring, Kabupaten Pemalang.