Dukuhwaru, Tegal

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Kecamatan Dukuh Waru
Kabupaten
Kabupaten Tegal
Camat
HM. Afifudin, SIP
Luas
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Kecamatan Dukuhwaru kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Tegal. Kecamatan kiye anane nang sebelah kulon kota Slawi sekitar 6 km. Kecamatan Dukuhwaru ngeliputi beberapa Desa antarane:


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.