Pagerbarang, Tegal

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pagerbarang
—  Kecamatan  —
Locator Kecamatan Pagerbarang Kabupaten Tegal.png
Peta lokasi Kecamatan Pagerbarang
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Tegal
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon -
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. -
Desa/kelurahan 13

Pagerbarang kuwe salah sawijining kecamatan nang Kabupaten Tegal, Jawa Tengah, Indonesia.