Dawuhan, Banyumas, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dawuhan Kranggan
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Kecamatan Banyumas
Kodepos 53192
Wewengkon -
Pedunung -
Kepadhetan -

Dawuhan kuwe salah siji desa neng kecamatan Banyumas, Banyumas, Jawa Tengah, Indonesia.