Binangun, Banyumas, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Binangun
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Kecamatan Banyumas
Kodepos 53192
Wewengkon -
Pedunung -
Kepadhetan -


Binangun kuwe salah siji desa nang kecamatan Banyumas, Banyumas, Jawa Tengah, Indonesia.