Binangun, Banyumas, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan


Binangun
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Kecamatan Banyumas
Kodepos
53192
Wewengkon -
Pedunung -
Kepadhetan -


Binangun kuwe salah siji desa nang kecamatan Banyumas, Banyumas, Jawa Tengah, Indonesia.