Dawuhan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dawuhan kuwe salah siji jeneng panggonan sing populer lan akeh dienggo nang Jawa, antarane yakuwe: