Menyang kontèn

Batang, Batang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Batang
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Batang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat - Sugiyono, SH
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan -

Kecamatan Batang kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Batang, provinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Desa-Desa[sunting | besut sumber]


Cithakan:Batang, Batang