Bandar, Batang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bandar
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Batang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Bandar kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Desa/kelurahan[sunting | besut sumber]

  1. Bandar
  2. Batiombo
  3. Binangun
  4. Candi
  5. Kluwih
  6. Pesalakan
  7. Pucanggading
  8. Sidayu
  9. Simpar
  10. Tambahrejo
  11. Tombo
  12. Toso
  13. Tumbrep
  14. Wonodadi
  15. Wonokerto
  16. Wonomerto
  17. Wonosegoro