Subah, Batang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Subah
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Batang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 26 desa
- kelurahan

Subah kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Batang, Jawa Tengah, Indonesia.