Wonokerto, Bandar, Batang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

DUKUH KARETAN MENIKO DUKUH PALING UJUNG WILAYAH PEMANDIAN DESA WONOKERTO RUMIYEN NAMINIPUN DUKUH SIBUNTUNG MENURUT CERITA DUKUH SIBUNTUNG MENIKO WONTEN INGKANG NUNGGU INGGIH PUNIKO SAWER AGENG PENDEK ALIAS BUNTUNG INGKANG MANGGEN WONTEN NGANDAPIPUN WIT KARET NAMI SIBUNTUNG DANGU- DANGU ICAL AMARGI WIT KARET INGKANG DITUNGGONI KALIAN SAWER BUNTUNG SAMPUN AMBRUK DADOS DUKUH IPUN DIRUBAH KARETAN {SABAR wIJAYA }