Ayah, Kebumen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Ayah
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Kebumen
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon 76,37 km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 18

Kecamatan Ayah kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kebumen, propinsi Jawa Tengah, Indonesia. Kecamatan Ayah manggone kurang lewih 45,50 km sekang Kota Kebumen. Penduduke ana 52.155 jiwa (Mei 2003). Luase yakuwe 76,37 km². Ana 18 desa nang kecamatan kiye, RTne ana 395 lan RW ana 81.

Desa-Desa[sunting | besut sumber]

  1. Argopeni
  2. Argosari
  3. Ayah
  4. Banjararjo
  5. Bulurejo
  6. Candirenggo
  7. Demangsari
  8. Jatijajar
  9. Jintung
  10. Kalibangkang
  11. Kalipoh
  12. Karangduwur
  13. Kedungweru
  14. Mangunweni
  15. Pasir
  16. Srati
  17. Tlogosari
  18. Watukelir

Pranala jaba[sunting | besut sumber]