Ayah, Kebumen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Ayah
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Kebumen
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon 76,37 km²
Desa/kelurahan 18

Kecamatan Ayah kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kebumen, propinsi Jawa Tengah, Indonesia. Kecamatan Ayah manggone kurang lewih 45,50 km sekang Kota Kebumen. Penduduke ana 52.155 jiwa (Mei 2003). Luase yakuwe 76,37 km². Ana 18 desa nang kecamatan kiye, RTne ana 395 lan RW ana 81.

Desa-Desa[sunting | besut sumber]

Pranala jaba[sunting | besut sumber]