Rowokele, Kebumen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kecamatan Rowokele
Kabupaten
Kabupaten Kebumen
Camat
---
Luas
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Rowokele (biasa disebut Rawakele) salah sijine kecamatan nang Kabupaten Kebumen sing letake nang sebelah kulon Kota Gombong berbatasan karo Kabupaten Banyumas. Sing nggo wates yaiku Kali Ijo.

Desa-desa[sunting | besut sumber]

Rawakele nduwe sekitar 11 desa, yaiku desa-desa:


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

mBalik ming: Kabupaten Kebumen