Menyang kontèn

Gombong, Kebumen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Gombong
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Kebumen
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon 19,48 km²
29,48 kilomèter pesagi, 19,48 kilomèter pesagi 48.593
Desa/kelurahan 14

Gombong kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Kebumen, Propinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Desa/kelurahan[sunting | besut sumber]