Prembun, Kebumen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kecamatan Prembun
Kabupaten
Kabupaten Pemalang
Camat
---
Luas
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Prembun kuwi salah siji kecamatan sing ana ning Kabupaten Pemalang, Jawa Tengah.

Yen musim mudik lebaran, wong-wong kang lewat Prembun okeh kang podho kelingan amargo macete. Pancen kang dilewati iku dalan provinsi, tapi amargo ono pasar loro sing rame tenan ngantek ngganggu dalan, akibate kendaraan sing lewat kudu alon-alon.



kota prembun tuh penuh dengan bengkoang,sepanjang jalan dihiasi dengan mbak2 sing lagi jualan bengkoang.sma1prembun punya alumni sing sangat fantastik

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.


mBalik ming:

Kabupaten Pemalang