Parembugan:Prembun, Kebumen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Yen musim mudik lebaran, wong-wong kang lewat Prembun okeh kang podho kelingan amargo macete. Pancen kang dilewati iku dalan provinsi, tapi amargo ono pasar loro sing rame tenan ngantek ngganggu dalan, akibate kendaraan sing lewat kudu alon-alon.

anak prembun jg[besut sumber]

aku ugo anak prembun lho,aku bangga dadi anak prembun soale aku lahir lan gede neng prembun,prembun punya tanah yang subur, ra pernah ono bencana sayange pemerintah ora biso melihat betapa besar potensi Prembun!!!!!

prembun aku ora ngerti sejarahe,asal usule kota prembun,mugo-mugo prembun berprestasi di tingkat nasional

kepareng[besut sumber]

aku cah pesuningan prembun monggo podo gabung

permios[besut sumber]