Panganggo:Wasis handoyo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

assalamu'alaikum,,para sedulur kabeh,,,salam kenal ya karo aku wasis handoyo,,,jane aku rung bisa nggawe wiki pediya kiye cuma aku lagi njajal bener apa ora kiye ya....