Panganggo:Wasis handoyo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

assalamu'alaikum,,para sedulur kabeh,,,salam kenal ya karo aku wasis handoyo,,,jane aku rung bisa nggawe wiki pediya kiye cuma aku lagi njajal bener apa ora kiye ya....