Poncowarno, Kebumen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Poncowarno
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Kebumen
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 11 desa[1]
- kelurahan

Poncowarno kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kebumen, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[2]

Desa/kelurahan[sunting | besut sumber]

Kecamatan Poncowarno dibagi dadi 11 desa yakuwe:[1]

  1. Blater
  2. Jatipurus
  3. Jembangan
  4. Karangtengah
  5. Kebapangan
  6. Kedungdowo
  7. Lerepkebumen
  8. Poncowarno
  9. Soka
  10. Tegalrejo
  11. Tirtomoyo

Referensi[sunting | besut sumber]