Mirit, Kebumen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kecamatan Mirit
Kabupaten
Kabupaten Kebumen
Camat
---
Luas
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Prakata[sunting | besut sumber]

Kecamatan Mirit kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kebumen.

Desa-Desa[sunting | besut sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.