Padureso, Kebumen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kecamatan Padureso
Kabupaten
Kabupaten Kebumen
Camat
---
Luas
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Prakata[sunting | besut sumber]

Kecamatan Padureso kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kebumen.

Desa-Desa[sunting | besut sumber]