Adimulyo, Kebumen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Adimulyo
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Kebumen
Pemerintahan
 • Jeneng Camat Sutirto,Sos
Wewengkon 43.430 km²
Desa/kelurahan 23

Adimulyo kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Kebumen, Propinsi Jawa Tengah, Indonesia. Kecamatan Adimulyo kondang jalaran produksi home industry Genteng Soka-ne bareng karo 4 kecamatan liyane yakuwe: Sruweng, Pejagoan, Klirong lan Kutowinangun.

Desa/kelurahan[sunting | besut sumber]