Bonorowo, Kebumen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bonorowo
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Kebumen
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 11

Bonorowo kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Kebumen, Propinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Desa/kelurahan[sunting | besut sumber]

  1. Balorejo
  2. Bonjokkidul
  3. Bonjoklor
  4. Bonorowo
  5. Mrentul
  6. Ngasinan
  7. Patukrejo
  8. Pujodadi
  9. Rowosari
  10. Sirnoboyo
  11. Tlogorejo

Cithakan:Bonorowo, Kebumèn