Menyang kontèn

Puring, Kebumen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Puring
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Kebumen
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 23 desa[1]

Puring kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Kebumen, Propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[2]

Desa/kelurahan[sunting | besut sumber]

Kecamatan Puring dibagi dadi 23 desa yakuwe:[1]

Referensi[sunting | besut sumber]