Puring, Kebumen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Puring
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Kebumen
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 23 desa[1]

Puring kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Kebumen, Propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[2]

Desa/kelurahan[sunting | besut sumber]

Kecamatan Puring dibagi dadi 23 desa yakuwe:[1]

  1. Arjowinangun
  2. Banjarejo
  3. Bumirejo
  4. Kaleng
  5. Kedalemankulon
  6. Kedalemanwetan
  7. Krandegan
  8. Madurejo
  9. Pasuruhan
  10. Puliharjo
  11. Purwoharjo
  12. Purwosari
  13. Sidobunder
  14. Sidodadi
  15. Sidoharjo
  16. Sitiadi
  17. Srusuhjurutengah
  18. Surorejan
  19. Tambakmulyo
  20. Tukinggedong
  21. Waluyorejo
  22. Wetonkulon
  23. Wetonwetan

Referensi[sunting | besut sumber]