Ayah (disambiguasi)

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ayah teyeng ngrujuk maring:

Judul film[sunting | besut sumber]

  • Ayah - film Indonesia gawean taun 1973
  • Mencari Ayah - film Indonesia gawean taun 1974
  • Ayahku - film Indonesia gawean taun 1987

Wilayah[sunting | besut sumber]


Disambig.svg
Kaca/Halaman kiyé disambiguasi — isiné navigasi kanggo nuju nang artikel liyané sing mèmper utawa bisa artikel sing mèh padha jenengé. Angger ana pranala tumuju halaman kiyé, apiké Rika/Sira ngleresaké pranala supaya tumuju halaman sing bener (dimaksud).