Ambalkebrek, Ambal, Kebumen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ambalkebrek
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Kebumen
Kecamatan Ambal
Kodepos -
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²

Ambalkebrek kuwe salah siji desa nang Kecamatan Ambal, kabupaten Kebumen, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]