Prembun, Prembun, Kebumen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Prembun
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Kebumen
Kecamatan Prembun
Kodepos -
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²

Prembun kuwe salah siji desa nang Kecamatan Prembun, kabupaten Kebumen, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]