Ori, Kuwarasan, Kebumen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ori
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Kebumen
Kecamatan Kuwarasan
Kodepos -
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²

Ori kuwe salah siji desa nang Kecamatan Kuwarasan, kabupaten Kebumen, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

biyene Ori terkenal karo gembuse sing digawe saka budin utawa pohung. sikine wis ora kondang maning wis arang sing gawe gembus ana maing srabine biyen bangen srabine nini bakin nang pasar kradenan,

Referensi[sunting | besut sumber]