Logandu, Karanggayam, Kebumen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Logandu
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Kebumen
Kecamatan Karanggayam
Kodepos -
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²

Logandu kuwe salah siji desa nang Kecamatan Karanggayam, kabupaten Kebumen, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]