Kebokura, Sumpiuh, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
(Dialihna sekang Kebokura, Sumpyuh, Banyumas)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kebokura
—  Kelurahan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Kecamatan Sumpiuh
Kodepos -
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²
Tilpun

Kebokura kuwe salah siji kelurahan nang Kecamatan Sumpiuh, kabupaten Banyumas, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]