Jatiluhur, Karanganyar, Kebumen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jatiluhur
—  Kelurahan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Kebumen
Kecamatan Karanganyar
Kodepos -
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²
Tilpun

Jatiluhur kuwe salah siji kelurahan nang Kecamatan Karanganyar, kabupaten Kebumen, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]