Desa Klirong, Klirong, Kebumen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

klirong yoiku salah sawijing desa ing kabupaten kemumen,yaiku ing daerah pantai,klirong kalebu penghasiL pertanian,ING babgan pemerintahan klirong wonten kepala dusunipun yaiku bpk sri darmaji,ing klirong uga ono sekolahan apik antarane sma,sd,smp,lly ing babagan pariwisata klirong durung ana tempat pariwisata.