Karangglonggong, Klirong, Kebumen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Karangglonggong
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Kebumen
Kecamatan Klirong
Kodepos 54381
Wewengkon -
Pedunung -
Kepadhetan -

Karangglonggong kuwe salah siji desa nang kecamatan Klirong, Kebumen, Jawa Tengah, Indonesia.