Karang Lewas, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karang Lewas
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 13 desa
- kelurahan

Karang Lewas kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Banyumas, Jawa Tengah, Indonesia.